dimecres, 2 de novembre del 2011

Sessió 1

L'inici és important ...


Alumnat amb dificultats de regulació del comportament
En primer lloc us volem donar les gràcies per haver-nos fet arribar les vostres respostes al qüestionari inicial. 
El tema pel qual la majoria de vosaltres heu mostrat més interès ha estat el de l'alumnat amb conductes pertorbadores. Aquest és doncs el contingut que tractarem a la formació d'enguany.

En aquesta primera sessió mirarem de fer una pràctica reflexiva al voltant del fet que a cada escola trobem nens i nenes que no acaben d'ajustar-se als comportaments que sovint esperem.
Us demanem que visualtizeu la presentació següent i a continuació feu una reflexió per grups a partir del guió que també trobareu més avall.
  •  El cas d'en Timi  (per veure el document original o guardar-lo, un cop obert l'enllaç, cal clicar sobre "file" a la part superior esquerra, sota el nom Google Docs. Un cop es desplegui una finestra amb diferents opcions, cal triar "download" i finalment escollir que volem fer: "obrir" o "guardar")
  • Pràctica reflexiva "El cas d'en Timi" (per obrir o guardar el document, un cop obert l'enllaç, cal clicar a "file", triar l'opció "download" i "word" i per acabar cal escollir entre l'opció "obrir" o "guardar")
  • Recull anàlisi "El cas d'en Timi" (resultat anàlisis del cas elaborades a la primera sessió) 


Per altra banda, no ens podem oblidar de la fonamentació teòrica. Aquí teniu el material respecte a aquest tema que us presentem en aquesta sessió:
  • Els transtorns de conducta a l'escola (per a veure el document original o guardar-lo cal, un cop obert l'enllaç, clicar sobre "File" a la part superior esquerra, sota el nom Google docs. Un cop es desplegui una finestra amb diferents opcions cal triar "download original" i triar que volem si "obrir" o "guardar")

A més...
A la proper sessió ens agradaria comptar amb les vostres experiències. És per això que us volem demanar que us descarregueu el document que trobareu a continuació i el completeu. Aquest document us servirà a la sessió 2 com a guió a l'hora d'exposar la vostra o vostres experiències amb alumnes amb dificultats d'autoregulació del comportament.

  •  Recull d'una experiència (per obrir o guardar el document cal, un cop obert l'enllaç clicar a "File", triar l'opció "download" i "word". Finalment cal triar entre l'opció "obrir" o "guardar")

Animeu-vos!
Les vostres aportacions ens enriqueixen a tots i totes!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada